Početna Forum Skrbništvo Skrbništvo

Pregledavate 6 postova - 46 do 51 (od ukupno 51)
  • Autor
    dr james eric
    Gost

Do you need Finance? Are you looking for Finance? Are you looking for finance to enlarge your business? We help individuals and companies to obtain finance for business expanding and to setup a new business ranging any amount. Get finance at affordable interest rate of 3%, Do you need this finance for business and to clear your bills? Then send us an email now for more information contact us now via (financialserviceoffer876@gmail.com) whats-App +918929509036 Dr James Eric Finance Pvt Ltd Thanks

#999 Odgovori
    Tina
    Gost

Pozdrav. Imam 3 kćerke. 7,10,12 godina. Privremenom mjerom je odliceno da djeca zive samnom a da ostvaruju druzenja i susrete s ocem. Molim vas zakonski okvir odnosno zakon koji se tiče dobi u kojoj djeca imaju pravo sami birati s kim žele živjeti.
    Hvala

#1005 Odgovori
    Patricia
    Gost

Zdravo svima moje ime je Patricia, želim da se zahvalim velikom Okpi što je obnovio moj brak i unio sreću u moj dom. Zaista cijenim njegov rad u svom životu i želim da iskoristim ovaj medij da svima kažem koliko je dr Okpa moćan i ljubazan, on je anđeo koji je dodijeljen da ponovo spoji naše prekinute brakove i veze. Ako imate bilo kakvih problema sa svojim supružnikom ili zaručnikom, onda ne gubite vrijeme da se obratite dr Okpi za pomoć i povratit ćete svoju vezu ili prekinuti brak. Možete ga kontaktirati putem: okpatempleofsolution@gmail.com ili nazovite +27653527813

Hvala što ste pročitali moje svedočenje.

#1017 Odgovori
    Dr okodo
    Gost

Moje ime je dr. Okodo, imate li problema u vezi i potrebna vam je pomoć da se nosite s nedostatkom komunikacije, problemima povjerenja, ljubomorom, nevjerom, gubitkom seksualnog nagona, udaljavanjem i nesporazumima između vašeg ljubavnika? ponaša li se vaš partner hladno u vašoj vezi ili braku. trebate li ljubavne čarolije koje djeluju tako da nekome bude stalo do vas i razviju osjećaje prema vama? trebate li ljubavne čarolije za povećanje ljubavi u vezi i vraćanje izgubljene ljubavi? voljan sam ti pomoći da baciš čarolije da potakneš ljubav i izliječiš svoju vezu na rubu raspada. stvarno želim da uspijete u svojim vezama, pomoći ću vam da odagnate i očistite svoj ljubavni život od loše energije pomoću ljubavnih čarolija i povratite srce vašeg ljubavnika. Moja čarolija je 100% prirodna i nema nuspojava. pomogla sam stotinama ljudi obnoviti brakove i veze. pomoći ću ti s problemima u vezi, kontaktiraj me putem drokodospell@gmail.com

#1021 Odgovori
    Pinar Mustafa
    Gost

Ovdje sam da zahvalim dr. Ajayiju što je spasio moju vezu. Hodam s jednim tipom već četiri godine, on ima 39, a ja 32. Moj dečko je uvijek bio tako brižan i pun ljubavi, predstavio me svim članovima svoje obitelji i prijateljima kao svog zaručnika nakon što smo se zaručili prije nekoliko mjeseci. Već smo dogovorili datum vjenčanja dok se moji snovi odjednom nisu pretvorili u noćnu moru. Samo nekoliko tjedana do našeg vjenčanja moj se zaručnik promijenio, do te mjere da je rekao da ga ta veza više ne zanima jednostavno zato što je umoran od mene, znala sam da je to rezultat njegove bivše djevojke koja ga je sve ovo vrijeme molila da se vrati, ali rekao je da neće pasti na njezinu zamku, ali kada je rekao da je gotovo, znala sam da je ona uzrok. Cijelu noć i dan plakala sam iz srca moleći zaručnika da se vrati jer smo već dogovorili naše vjenčanje, ali on je odbijao dok nisam čula za dr. Ajayija, čarača, kontaktirala sam ga i rekao mi je što da radim, da će baciti neke čarolije i da će se moj zaručnik vratiti za 3 dana nakon čarolije. Nekoliko dana kasnije nakon čarolije, kao što je obećao dr. Ajayi, moja zaručnica je bila kod mene i molila me na koljenima da mu oprostim govoreći da mu je žao i da ne zna što ga je spopalo…sve hvala dr. Ajayiju što je spasio moju vezu, vjenčali smo se prije nekoliko dana. ako vam je potreban bacač čarolija za bilo kakvu vrstu čarolije, kontaktirajte moćnog duhovnog čovjeka dr. Ajayija na Viberu / WhatsAppu: +2347084887094 ili e-pošti: drajayi1990@gmail.com

#1023 Odgovori
    Agnes Schulz
    Gost

POZDRAV SVIMA SAM AGNES SCHULZ IZ BERLINA, ŽELIM SVJEDOČITI O ČAROLJU KOJI MI JE VRATIO MOG SUPRUGA NAKON 2 GODINE RAZVODA, ZOVE SE DOKTOR OGUNDELE, MOŽETE GA KONTAKTIRATI I NA NJEGOV E-MAIL: OGUNDELETEMPLEOFSOLUTION@GMAIL.COM ILI WHATSAPP NJEGOV OSOBNI BROJ NA +27638836445. POMOZITE MI DA MU SE ZAHVALIM ŠTO MI JE VRATIO MUŽA ZA 24 SATA.

Pregledavate 6 postova - 46 do 51 (od ukupno 51)
Odgovor na: Skrbništvo
Vaše informacije: