Početna › Forum › Skrbništvo › Skrbništvo
- This topic has 34 odgovora, 1 sudionik, and was last updated prije 4 days, 22 hours by
naomi samuel.
- AutorPostovi
Anonimnaxy
GostPoštovani
U braku sam tri godine i imam dijete od
2 godine.Brak je toksičan,loš (psihičko zlostavljanje,zastrašivanje,tretmani šutnjom,svađe…) i odlučila sam da je za mene i dijete rastava najbolja moguća odluka od svih do sada.
Živimo u novo izgrađenij kući na mojem zemljištu.Svi papiri i dokumenti su na moje ime ,medjutim suprug je digao kredit za kuću i plaća ga.
Imam prosječnu plaću dok on ima visoku plaću i strah me kako ćemo preživljavati uopće pored toliko financijskih izdataka.
Prijateljski dogovor s njim je nemoguć.Moj prijedlog je bio da se makne iz kuce i prebaci kredit na mene,međutim on govori da ga moram isplatiti itd..
Koja su moja prava i opcije?Ne želim ostati bez krova nad glavom niti se vraćati roditeljima.isto tako seliti u stan nije opcija jer si to ne mogu priustiti.Anonimnaxy
GostPoštovani
U braku sam tri godine i imam dijete od
2 godine.Brak je toksičan,loš (psihičko zlostavljanje,zastrašivanje,tretmani šutnjom,svađe…) i odlučila sam da je za mene i dijete rastava najbolja moguća odluka od svih do sada.
Živimo u novo izgrađenoj kući na mojem zemljištu.Svi papiri i dokumenti su na moje ime ,medjutim suprug je digao kredit za kuću i plaća ga.
Prijateljski dogovor s njim je nemoguć.Moj prijedlog je bio da se makne iz kuce i prebaci kredit na mene,međutim on govori da ga moram isplatiti itd..
Koja su moja prava i opcije?Ne želim ostati bez krova nad glavom niti se vraćati roditeljima.isto tako seliti u stan nije opcija jer si to ne mogu priustiti.B.A.B.E.
KljučonošaPoštovani,
molimo vas da vaša pitanja pošaljete na babe@babe.hr kako biste brže primili odgovor naših pravnica.
Udruga B.a.B.e.
Olga Kostić
GostVRATITE SEBI SVOG PARTNERA UZ ISTINSKU POMOĆ DR. ISIKOLA.
Obećavam da ću podijeliti ovo svjedočanstvo po cijelom svijetu kada mi se suprug vrati i danas sa svim dužnim poštovanjem želim zahvaliti DR. ISIKOLU što je donio radost i sreću u moju vezu i moju obitelj. Želim vas sve obavijestiti da postoji pravi i autentični bacač čarolija. Nikad nisam vjerovala ni u jednu od ovih stvari sve dok moj muž nije otišao. Trebala mi je pomoć dok nisam pronašla dr. Isikoloa, velikog čarača, i on je bacio ljubavnu čaroliju za mene, i uvjerio me da ću dobiti svog muža za dva dana nakon što je čarolija učinjena. Još uvijek me zadivljuje kako su se ljubav i veza među nama obnovili i sada smo zajedno sretniji nego ikad. Ispod je adresa e-pošte ako ste u bilo kojoj situaciji u kojoj prolazite kroz slomljeno srce, i uvjeravam vas da će, kao što je on meni, sigurno pomoći i vama. email: isikolosolutionhome@gmail.com Možete ga i WhatsApp ili Viber na +2348133261196.naomi samuel
GostŽelim svima ovdje reći kako je DR Apata promijenio moju sudbinu. Gotovo petnaest godina radila sam kao prodavačica u automobilskoj tvrtki i jedva dobivala proviziju da platim račune dok je izvjesna kolegica na umu kupovala kuće. Bila sam zbunjena oko nje jer su joj svi zavidjeli na tome koliko je zaradila. Nisam shvaćao što nije u redu jer sam bio dobar u svom poslu i nije bilo ničega posebnog što je učinila drugačijom i gotovo pet godina nisam mogao skupiti hrabrosti da joj se izrazim. Jednog dana dok me tjerala molio sam je da me posavjetuje i odlučio učiti od nje, no ona je rekla da sam bolji na poslu, što me dodatno zbunilo jer je njoj očito bolje. Nakon mnogo razgovora, obavijestila me o dr. Apati koja je izvela njezinu magičnu čaroliju koja ju je učinila izuzetnom. Dala mi je njegov kontakt i zamolila me da razgovaram s njim i učinim sve što traži od mene. Prošlo je sedam mjeseci i upravo sam kupila svoju prvu kuću i uštedjela dovoljno novca da pošaljem svoje blizance na fakultet. Bio sam slomljen i beskućnik i nikad ne bih mogao zamisliti da ću tako brzo posjedovati dom. Hvala DR Apata. Pitajte ga za pomoć i uz njegovo dopuštenje ostavljam njegov broj za izravni kontakt WhatsApp / Viber: (+66 81 302 8552) ILI Email: drapata4@gmail.com
- AutorPostovi