Početna Forum Psihološka podrška Psihološka podrška

• This topic has 5 odgovora, 1 sudionik, and was last updated prije 1 month, 3 weeks by PONUDA BOŽIĆNOG KREDITA.
Pregledavate 6 postova - 1 do 6 (od ukupno 6)
  • Autor
    B.A.B.E.
    Ključonoša

Ukoliko je Vama ili nekome iz Vaše okoline potrebna psihološka podrška, obratite nam se ovdje.

#414 Odgovori
    Ines
    Gost

Postovanje. Trebala bih termin za psihologa. Imala sam obiteljsko nasilje od strane muza i trenutačno sam pred rastavom pa mi treba savjet kako da se nosim sa svim tim. Imate li kakav termin za mene da osobno dodem k vama?

#809 Odgovori
    B.A.B.E.
    Ključonoša

Poštovani,

molimo vas da vaša pitanja pošaljete na babe@babe.hr kako biste brže primili odgovor naših pravnica.

Udruga B.a.B.e.

#867 Odgovori
    Vuk
    Gost

Dobro Vece, postoji li neko sa kim bih mogao da razgovaram i ko ima iskustva.U vezi sam dugo sa devojkom – zenom koja je nila zrtva nasilja?

#929 Odgovori
    Natasa
    Gost

Pozdrav.Imteresuje me kako.da se izborim sa bivšim partnerom.Sudski smo razvedeni i sve je dogovoreno oko djece i imovine.Problem je njegovo uznemiravanja, npr.telefonom me pozove pa svasta mi prica …zatim zna gdje ja idem pa.bas i on tu dodje i opet stare priče krenu…kako ja da se izborim na najbolji način s tim?

#1042 Odgovori
    PONUDA BOŽIĆNOG KREDITA
    Gost

BRZA OBAVIJEST…. BOŽIĆNA PONUDA KREDITA ZA SVE…

Srdačni pozdravi svima koji čitaju ovu poruku i želim da znate da ova poruka nije slučajnost ili koincidencija. Kao uvod, ja sam iz Zagreba i nisam mogao vjerovati kako sam dobio kredit od 200.000,00 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što takve kreditne tvrtke još uvijek postoje. Znam da su prevaranti posvuda i bio sam žrtva prijevare prije dok nisam upoznao ovu pouzdanu tvrtku koja mi je pokazala sve što trebam znati o kreditima i ulaganjima. Ova tvrtka me savjetovala i pomogla, pa ću savjetovati svima kojima je potreban kredit da iskoriste ovu priliku kako bi se izvukli iz financijskih poteškoća. Možete ih kontaktirati putem e-pošte (michaelgardloanoffice@gmail.com). Brzo kontaktirajte (michaelgardloanoffice@gmail.com) danas i uzmite svoj kredit od njih uz kamatnu stopu od 3%. Svakako kontaktirajte Alliant Credit Union Company i svi vaši financijski problemi bit će riješeni. Oni rade s odjelima za procjenu rizika, obradu, financiranje i druge odjele. Svaki od ovih timova dolazi s ogromnim bogatstvom znanja. To im omogućuje da steknu više znanja o kreditima i pruže bolje iskustvo članovima. Postignite svoju financijsku slobodu od njih danas i zahvalite mi kasnije. Jeste li u dugovima, trebate kredit, brz i pouzdan, ovo je mjesto za dobivanje vjerodostojnih kredita. Nude poslovne kredite, studentske kredite, stambene kredite, osobne kredite itd. Kamatna stopa na kredit je 3%. Kontaktirajte nas danas. Imate priliku dobiti gotovinski zajam u iznosu od 2000 (€$£ KUNA) – 5.000.000 – 100.000.000 (€$£ KUNA) s mogućnostima otplate od 1 godine do 45 godina

WhatsApp: +385915608706

E-pošta: michaelgardloanoffice@gmail.com

© 2025 Alliant Credit Union

Web stranica: https://www.alliantcreditunion.org

11545 W. Touhy Ave., Chicago, IL 60666

Broj rute: 271081528

Pregledavate 6 postova - 1 do 6 (od ukupno 6)
Odgovor na: Psihološka podrška
Vaše informacije: