Početna Forum Imovinski odnosi i podjela bračne stečevine Podjela bračne stečevine Odgovor na: Podjela bračne stečevine

#913
Maja
Gost

Poštovanje!
Sa suprugom živim u braku več q4 godina,klinac ima 13( ovaj tjedan navršava 14),..on je jako sebičan i što je stariji sve više je izraženije.
Kuva u kojoj živimo je od njegovih roditelja,on radi u super firmi Ericsson( zapislila moja majka),u kuču je uloženo dosta nivaca jer je bila gola kao puž a to je mogao on tek onda kada ga moja mama zaposlila u toj firmi i poslan je bio na rad u njemačku pa smo mi išpi sa njim..naš klinac onda sa godinom dana i ja.
Imala sam davno prije njega problem sa opijatima( tabletama) ali od jada sam sa njim sve je bilo kako treba.,svakih godinu dana,svaka svađa on bi meni to nabacivao na nis a imam zbog toga operirano srce,ali non stop me omalovažav..Moji su kupovali sve i svašta,za kuču,za klinca pa i mene jer mi nikada nije kupio donji veš. A kad kažem moji kupovali svašta,vjerujte da su potrošili na nas više nego šta mu kuča vrijedi..ali njemu ništa nije dovoljno ni sveto osim sebe i njegovih.!
Ja vas pitam..ja ne radim jer mi nije dopuštao ( ljubomora),znači nemam ništa osim roditelja koji su u stanu od 60 kvadrata( znači imala bi ležaj u boravku),on mi je rekao hladno..ajde vann…! ostala u šoku i bit ču ako si prije nešto ne ùcinim ( ali moj život je vrijedniji od svega)..,u toj kuči..on nrma ručnik,rajnglu,šalicu,čašu,zastore,posteljine,plahte,stoljnake,ukrase,mirise,podmetače,beštek,tanjure,pegla,stalak za veš kao i peglu,aut..ima toga još mnogi.
Zanima mee,dali on mene može izbaciti kao psa na ulicu bez posla ..ja sam rekla da neka me isplati i idem sad,ali eto..on kaže uzmi sve što je tvoje..pa moje je sve isim kuče koja he navidno na njegovog tatu!!???