Početna › Forum › Obiteljsko nasilje › Obiteljsko nasilje
- This topic has 66 odgovora, 1 sudionik, and was last updated prije 1 week, 5 days by
B.A.B.E..
- AutorPostovi
Alpha
GostPoštovani zanima me dal ja mogu zatražiti ukidanje zabrane prilaska i kome se točno moram obratiti ? Hvala
B.A.B.E.
KljučonošaPoštovani/a Alpha,
u pravilu tijelu koje je mjeru donijelo, ali kako bismo vam mogli odgovoriti na postavljeno pitanje, potrebno nam je više informacija, prvenstveno o svojstvu u kojem sudjelujete u postupku, iz kojih razloga je mjera zabrane prilaska izrečena te o kakvoj vrsti postupka se radi – prekršajnom ili kaznenom i u kojoj je fazi postupak, primjerice, je li podignuta optužnica ako se radi o kaznenom postupku ili je postupak u prethodnoj fazi ispitivanja kaznene prijave pred državnim odvjetništvom, jesu li mjere donesene tijekom prekršajnog postupka i dr.
Ljubazno molimo da nam pojasnite gore navedeno nakon čega ćemo tek biti u mogućnosti točno odgovoriti na vaše pitanje.
Srdačan pozdrav,
B.a.B.e.Elena Nino
GostTrebate zajam? Registrirani sam i pouzdani zajmodavac. Nudimo od 5000 do 500.000.000 kuna ljudima u financijskim poteškoćama, ljudima koji pokušavaju platiti školske račune, onima koji pokušavaju kupiti automobil ili pokrenuti vlastiti posao, izvođačima radova i vladinim agencijama. za 3%. Za više informacija ili obrazac zahtjeva za zajam, kontaktirajte nas putem e-pošte: elenanino0007@gmail.com
Kate
GostNudimo sve vrste kredita, a naša ponuda je brza, sigurna i vrlo pouzdana. Krediti od 2.000 € do 10 milijuna €. Dobra kamatna stopa od 2%. Kontaktirajte nas odmah za više informacija. E-pošta: mark.funds.transfer@gmail.com
Kate JudyPONUDA BOŽIĆNOG KREDITA
GostBRZA OBAVIJEST…. BOŽIĆNA PONUDA KREDITA ZA SVE…
Srdačni pozdravi svima koji čitaju ovu poruku i želim da znate da ova poruka nije slučajnost ili koincidencija. Kao uvod, ja sam iz Zagreba i nisam mogao vjerovati kako sam dobio kredit od 200.000,00 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu što takve kreditne tvrtke još uvijek postoje. Znam da su prevaranti posvuda i bio sam žrtva prijevare prije dok nisam upoznao ovu pouzdanu tvrtku koja mi je pokazala sve što trebam znati o kreditima i ulaganjima. Ova tvrtka me savjetovala i pomogla, pa ću savjetovati svima kojima je potreban kredit da iskoriste ovu priliku kako bi se izvukli iz financijskih poteškoća. Možete ih kontaktirati putem e-pošte (michaelgardloanoffice@gmail.com). Brzo kontaktirajte (michaelgardloanoffice@gmail.com) danas i uzmite svoj kredit od njih uz kamatnu stopu od 3%. Svakako kontaktirajte Alliant Credit Union Company i svi vaši financijski problemi bit će riješeni. Oni rade s odjelima za procjenu rizika, obradu, financiranje i druge odjele. Svaki od ovih timova dolazi s ogromnim bogatstvom znanja. To im omogućuje da steknu više znanja o kreditima i pruže bolje iskustvo članovima. Postignite svoju financijsku slobodu od njih danas i zahvalite mi kasnije. Jeste li u dugovima, trebate kredit, brz i pouzdan, ovo je mjesto za dobivanje vjerodostojnih kredita. Nude poslovne kredite, studentske kredite, stambene kredite, osobne kredite itd. Kamatna stopa na kredit je 3%. Kontaktirajte nas danas. Imate priliku dobiti gotovinski zajam u iznosu od 2000 (€$£ KUNA) – 5.000.000 – 100.000.000 (€$£ KUNA) s mogućnostima otplate od 1 godine do 45 godina
WhatsApp: +385915608706
E-pošta: michaelgardloanoffice@gmail.com
© 2025 Alliant Credit Union
Web stranica: https://www.alliantcreditunion.org
11545 W. Touhy Ave., Chicago, IL 60666
Broj rute: 271081528
Aida
GostPoštovani,
U braku sam 20 godina i imam 4 djece. U zadnjih par godina muž me ponižava, vrijeđa, optužuje za prevaru…Od početka imamo svađe, izgubila sam prijatelje, ne izlazim, ne družim se sa nikim jer njemu to smeta. Samo jedan primjer, bila sam u gradu sa njegovom sestrom, poklopio mi slušalicu i nije pričao sa mnom tjedan dana. U zadnje vrijeme jako je bezobrazan, naziva me svakakvim imenima i govori kako ja imam nekoga drugog.
20 godina svog života posvetila sam njemu i djeci, i sve te godine sam doslovno preživljavala.
Pokušala sam razgovarati, ispunjavati mu želje, al čim jednom nešto ne napravim odmah me napada da sam nevjerna, sebična, da sam grozna žena i majka.
Dvoje starije djece (20 i 17) su ogorčeni, ne žele sa njim imati nikakav kontak. Razočarani su i ljuti.
Želi da odem iz kuće, a djeca mu se žele inatiti i žele da ja ostanem a on ode.
Što mi je činiti, jer želim da djeca prođu sa što manje trauma?
Unaprijed hvala!B.A.B.E.
KljučonošaPoštovana Aida,
u udruzi B.a.B.e. možete primiti pravni savjet, psihološku pomoć, pratnju osobe od povjerenja prilikom prijavljivanja nasilja te po po potrebi smještaju sigurnoj kući. Za dogovor oko termina dolaska na savjetovanje molimo nazovite na tel. 01 4663666.
Srdačan pozdrav,
B.a.B.e.- AutorPostovi