Početna › Forum › Obiteljsko nasilje › Obiteljsko nasilje
- This topic has 62 odgovora, 1 sudionik, and was last updated prije 2 weeks, 3 days by
Elena Nino.
- AutorPostovi
Alpha
GostPoštovani zanima me dal ja mogu zatražiti ukidanje zabrane prilaska i kome se točno moram obratiti ? Hvala
B.A.B.E.
KljučonošaPoštovani/a Alpha,
u pravilu tijelu koje je mjeru donijelo, ali kako bismo vam mogli odgovoriti na postavljeno pitanje, potrebno nam je više informacija, prvenstveno o svojstvu u kojem sudjelujete u postupku, iz kojih razloga je mjera zabrane prilaska izrečena te o kakvoj vrsti postupka se radi – prekršajnom ili kaznenom i u kojoj je fazi postupak, primjerice, je li podignuta optužnica ako se radi o kaznenom postupku ili je postupak u prethodnoj fazi ispitivanja kaznene prijave pred državnim odvjetništvom, jesu li mjere donesene tijekom prekršajnog postupka i dr.
Ljubazno molimo da nam pojasnite gore navedeno nakon čega ćemo tek biti u mogućnosti točno odgovoriti na vaše pitanje.
Srdačan pozdrav,
B.a.B.e.Elena Nino
GostTrebate zajam? Registrirani sam i pouzdani zajmodavac. Nudimo od 5000 do 500.000.000 kuna ljudima u financijskim poteškoćama, ljudima koji pokušavaju platiti školske račune, onima koji pokušavaju kupiti automobil ili pokrenuti vlastiti posao, izvođačima radova i vladinim agencijama. za 3%. Za više informacija ili obrazac zahtjeva za zajam, kontaktirajte nas putem e-pošte: elenanino0007@gmail.com
- AutorPostovi